Bliv medlem

Når rammerne er der, “rykker” mennesker i et fællesskab ofte mere, end de selv og andre troede var muligt. Listed Borgerforening er bindeledet mellem diverse myndigheder, organisationer og fonde. Foreningens overordnede mål er at fastholde Listed som en attraktiv by, og alle gode ideer og forslag til blandt andet forbedringer af forhold i vores fælles by modtages med tak.

Uden medlemmer eksisterer der ikke nogen borgerforening, og vi glæder os over ethvert nyt medlem. Du kan nemt tilmelde dig via siden her.

Ønsker du at blive medlem?

Jeg ønsker at blive medlem af foreningen. I foreningen optages personer, der er bosat i Listed, erhvervsdrivende med forretningsadresse i Listed samt personer, som er grundejere i Listed. Prisen er 50,- kr. per person og gælder et medlemsår (01.04 til 31.03). Oplysning om indbetaling af kontingent fremsendes per mail.

Jeg ønsker at modtage nyheder fra foreningen i min postkasse. Dette tilbud gives til alle bosat i Listed og som ikke har en e-mailadresse

Jeg ønsker at modtage nyheder fra foreningen på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig nyhedsmailen og der fremsendes udelukkende informationer som f.eks. arrangementer, referater indkaldelser mm.

Jeg ønsker at blive støttemedlem af foreningen. Som støttemedlem uden stemmeret kan optages enhver, som er interesseret i foreningens arbejde. Prisen er 50,- pr person og gælder et medlemsår (01.04 til 31.03). Oplysning til indbetaling af kontingent fremsendes pr. mail

Vi hører gerne fra dig!

Hvis du har  spørgsmål eller forslag til Listed Borgerforening er du altid velkommen til at kontakte os her eller henvende dig direkte til foreningens bestyrelsesmedlemmer.